HomeTrouwreportageTrouwreportage  Terug

Bruidspaar gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Als het goed is trouw je maar 1 keer! Maandenlang voorbereiden en toeleven naar die speciale dag, je ziet het van a tot z voor je en eenmaal aangebroken vliegt de dag voorbij en zijn de indrukken overweldigend.

Een mooie en authentieke fotoreportage neemt je terug naar die dag, laat je nagenieten en zien wat je zelf soms niet eens hebt gezien. Een van mijn passie is bruidsfotografie. Waarom? Ik geniet van het voorrecht om tijdens de trouwdag een speciale band met jullie te hebben: met momenten dichtbij en momenten op afstand maar nauwlettend volgend hoe jullie huwelijk zich voltrekt. Regelmatig heb ik voorpret, zie ik het eindresultaat voor me en verheug ik me op jullie reactie.

Met het aanbieden van de fotobestanden is de cirkel rond en lijkt het afgesloten maar neem van mij aan: ik herinner me elke bruiloft, bruid, bruidegom en ook ik kijk daar met veel plezier op terug.

Voor mij geldt: alleen het beste is goed genoeg voor mijn klanten. Dat geldt voor de voorbereiding, het fotograferen zelf en de nabewerking.

Dit resulteert in een unieke en exclusieve trouwreportage die goed is voor vele jaren nagenieten van een dag die eigenlijk veel te kort is. Alleen daarom de investering al meer dan waard!

 

Ik heb enkele uitgangspunten die bepalend zijn voor mijn werk:

- Ik bewerk de mooiste foto's naar jullie wens, met aandacht voor detail
- Geen verborgen kosten of open eindjes achteraf: prijzen zijn all-in.
- Ik houd van een informele en ongedwongen sfeer, jullie waarschijnlijk ook!
- Ik houd van spontane foto's, echte emoties en ongeposeerde bruidsparen, jullie ook?

Maar omdat iedereen andere wensen heeft en elke bruiloft anders is, wil ik jullie uitnodigen om onder het genot van een kopje koffie elkaar beter te leren kennen. We lopen dan samen jullie dag door waarna ik voor jullie een gepaste offerte maak.

Ook kan Lionheart-photo voor u een trouwkaart na wens maken klik hier voor voorbeelden

Voor meer informatie en/of het maken van en afspraak klik op contact gegevens. Geniet hieronder van de foto’s van andere bruidsparen.