Van klein tot groot op de foto.

Leuk! Met de hele familie op de foto! Hoe vaak zijn jullie met z’n allen bij elkaar? Meestal niet wekelijks en vaak ook niet maandelijks. Met z’n allen op de foto gaan is LEUK!

Tijdens de sessie familiefotografie maak ik niet alleen de groepsfoto. Indien gewenst maak ik ook portretten van de afzonderlijke gezinnen.  Of van alle broers en/of zussen, of alle kleinkinderen bij elkaar. Iedere combinatie die denkbaar is.Vaak is het een gezellige chaos waarin iedereen zichzelf kan zijn voor mijn camera.

Aanleiding voor een familiefoto is vaak een verjaardag of jubileum. Maar geloof me… meestal is het gewoon de hoogste tijd om eindelijk eens die groepsfoto te maken. Niet alleen voor opa en oma! Juist voor de hele familie. Zeker als diegene voor wie het kado bedoeld is ook op de familiefoto staat. Leuk om naar te kijken en met veel plezier aan terug te denken. Best bijzonder toch, met z’n allen op de foto?


Maar ook een groep meiden voor een tiener verjaardagshoot er zijn zoveel verschillende groepen.
Kijk hieronder na wat voorbeelden.

Heeft u na het bekijken van mijn foto's interesse en/of vragen, neem dan gerust vrijblijvend contact met me op. Ik informeer u graag!